Fasadeskilt

Vi leverer alt av fasadeskilt og vil etterhvert legge ut flere bilder.

BERGERSEN BIL / RASTA,  LØRENSKOG:

Bergersen250711
Bergersen Bil_RASTA_hel fasade   
Her hadde vi et  oppdrag fra en kunde som ville ha en fasade som skulle være godt synlig og markere seg i omgivelsene, og dette ble resultatet. Denne fasaden synes veldig godt for de som fra tid til annen kjører Røykåsveien mellom Triaden senter og Karihaugen. 
I alt ble det her  produsert og montert over 40 meter skilt i 120 cm høyde, og like mange meter i 40 cm høyde over garasjeporter og nedre vindusrekke. Oppdraget omfattet også  innkledning av ca 30 meter grunnmur høyde 80 cm med grålakkerte fasadeplater i stål, -alt laget på  spesialmål med knekking av U- kanaler for tilpasning  rundt søyler etc. 
Prosjektet ble sluttført i 2012 , og skiltene har nå gjort nytten sin i snart 8 år.
 

THE COCONUT / SKÅRER - FASADESKILT MED LED LYS

Coconut


I anledning nyåpning av massasjesalong vis à vis Metro Senter på  Skårer fikk vi  i oppdrag  av Ingholm Invest AS å lage skilt og fasade/glassdekor til inngangspartiet til The Coconut. Skiltet ble i utgangspunktet laget som vanlige "eskelokk-skilt" i aluminium, men siden modifisert med elementer med LED - belysning. Glassdekor er en kombinasjon av utskåret folie, frostet gold vinyl og digitalprint på vinyl.