Eiendomservice

Dette er primært en side tilegnet sameier og borettslag. Vi hjelper med å løse de ulike kravene som  HMS-reglene setter angående skilting og merking. Silketrykkede skilt av plast eller metall er eksklusive og svært holdbare. Alt kan lages spesielt for den enkelte eiendom for nettopp å skape eksklusivitet og å styrke eiendommens identitet. Det er dog ingen betingelse å være et borettslag eller sameie. Hvem som helst kan selvsagt få produsert slike skilt hos oss.
Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi den beste løsningen for nettopp dere. Slik som dette vi har laget flere av for et av byens største borettslag:

Insekthotell-1

Frosting av vindusglass, balkongdører og glassbalkonger er noe det har blitt mye av i det siste. I de mange nye bygg som for tiden oppføres blir det valgt å bruke glass i balkongene. Vi er spesialister i å få dette pent på plass.
Vi legger også på solfilm, gjerne der man har store syd- og vestvendte vinduer. Og vil ta det fine været ute inn i stua, uten å få all varmen på kjøpet.

Vi avslutter med et lite utvalg av skilt:
 
Bilde av løpmh

Alle skilt kan leveres i plast eller metall, som etterlysende eller reflekterende og kan selvsagt leveres med sameiet/borettslagets navn og logo.