Displayprodukter

PopUp LED Box - FRITTSTÅENDE , TOSIDIG LYSSKILT  TIL INNENDØRS BRUK. 
 
POP-UP-LEDBOX-15
Et produkt for den litt mer kresne med sans for kvalitet. Design etter eget ønske. Et godt alternativ til den velkjente Roll up`en som man ofte ser stående utenfor butikker i det lokale kjøpesenteret.  Mediestørrelse er 100 x 200 cm (b x h) og produseres som digitalprint på duk som man enkelt monterer eller bytter selv ved behov. Leveres flatpakket i solid forpakning med god monteringsanvisning for de som vil sette den sammen selv. Vi  helper deg selvfølgelig også  med montering dersom dette skulle være ønskelig. 
POP-UP-LEDBOX-7---kopieYOR_9601-silver
Ferdig montert er dette en lettvekter som enkelt kan flyttes inn i butikken ved stengetid. Kontakt oss for informasjon og pristilbud.


 


 
HENDIGE OG ELEGANTE ROLL UP`s 

Roll_Up


Roll_Up_veske2

En enkel og elegant løsning enten til permanent bruk i kontor-/butikklokale, eller til bruk ved messer , utstillinger og arrangementer. Leveres i hendig bæreveske. Max synlig medieformat på denne typen er 85 x 200 cm (bxh) , men vi  kan også levere i andre formater. Vi  kan også hjelpe til med grafisk design om dette skulle være ønskelig.  Spør oss gjerne om et tilbud . GATEBUKKER 
Gothic_Buet_50-x-70_gatebukk
En solid, men letthåndterlig gatebukk med buet topp for plassering av logo eller tekst . Utførelse i  lakkert stål i  standardfarger hvit, rød, sort og grå.  Kan også leveres i farge etter eget ønske , men da med noe lenger leveringstid .  Plakatformat 50 x 70 cm eller 70 x 100 cm .  Leveres med dekkplater i  plast og magnetfeste for lettvint bytte av plakat . Vi  hjelper deg selvfølgelig også med utforming og produksjon av både plakat og  logo til toppskilt . Pris vil variere med antallet .  Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud . 
buet_m_hvitbuet_m_rodbuet_m_svartbuet_m_graa